British Organic Bio - Të gjitha Përzierjet


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.00

Përshkrim

Rreth Produktit

British Organic Bio All-Mix është një përzierje premium e llojeve më të mira të torfe, duke kombinuar torfe të bardhë dhe të zezë për të krijuar përzierjen perfekte për rritje organike. E para-fekonduar dhe e aktivizuar duke përdorur materiale organike të çertifikuara, Përzierja All-British Organic Bio është gati për ta çuar rritjen tuaj në nivelin tjetër.

PËRMBAJTJA E LËNDËVE USHQIMORE (W/V)

Torfe e zezë - 35%
Torfe e bardhë - 35%
Fraksioni i torfes së bardhë - 20%
perlit - 10%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi