Bio Organike Britanike - Calmag


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50

Përshkrim

Rreth Produktit

Marrja e një forme të tretshme të kalciumit dhe magnezit për rritjen organike është e vështirë. Shumë nga produktet në shitje për kultivuesit konvencionalë bazohen në kimikate sintetike dhe kelate. Plus, shumica e produkteve organike të kalciumit janë pluhura të patretshëm (p.sh. gëlqere dhe gips). Organic Cal-Mag përdor një proces unik prodhimi për të kombinuar përbërësit e miratuar organikisht në një produkt të lëngshëm plotësisht të tretshëm.

Pse Organic Cal-Mag ka një nuancë rozë?

Burimet organike të kalciumit dhe magnezit kanë gjithmonë një ngjyrë rozë (shih Malet e Dolomitit si një shembull të shkëlqyer!). Produktet organike Cal-Mag që kanë ngjyrë të bardhë pa ndryshim nuk përmbajnë magnez. Kjo mund të çojë në klorozë për shkak të mungesës së magnezit në produkt. Për më tepër, çdo kalcium në produkt më pas vazhdon të ndërhyjë në marrjen dhe përdorimin e magnezit nga ushqimi bazë. Për këtë arsye, ne sigurojmë që Organic Cal-Mag të ketë nivele të mjaftueshme të magnezit në të, duke i dhënë kështu nuancën rozë.

Pse një normë kaq e ulët e dozës?

Ne përdorim vetëm materialet fillestare organike më të mira dhe ofrojmë një analizë të vërtetë të përmbajtjes aktuale ushqyese. Lërini shishen të tundeni dhe shikoni sa i trashë dhe viskoz është produkti; është e mbushur plot me kalcium dhe magnez. Si rezultat, nuk keni nevojë të aplikoni shumë për të marrë përfitime masive në rendiment dhe cilësi në të korrat tuaja.

PËRMBAJTJA E LËNDËVE USHQIMORE (W/V)

Silic - 2.33% (si CaO)
Kalium - 1.66% (si MgO)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi