Bio Organike Britanike - Baza e Karbonit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Rreth Produktit

Baza e karbonit është një lëndë ushqyese dhe burim energjie si për bimët tuaja ashtu edhe për mikrobet e dobishme që janë thelbësore për një rritje të suksesshme në kulturat organike.
Ushqimi me bazë karboni në këtë produkt është themeli i një rritjeje të fortë elastike, për të cilat është e njohur bujqësia organike.
Përbërja ushqyese e Bazës së Karbonit plotëson në mënyrë perfekte ato që gjenden në Fish Base, kështu që ne rekomandojmë përdorimin e të dy produkteve për të siguruar një regjim gjithëpërfshirës të plehrave si në fazat vegjetative ashtu edhe ato të lulëzimit të rritjes së bimëve.

PËRMBAJTJA E LËNDËVE USHQIMORE (W/V)
Azot - 40%
Fosfor (si P2O5) - 10%
kalium (si K2O) - 50%
Magnez - 12%
squfur - 5%
karboni organik - 15%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi