British Organic Bio - Fish Base


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.20

Përshkrim

Rreth Produktit

Fish Base është një produkt unik që përdor biomasë peshku me burim të qëndrueshëm për të krijuar një ushqim organik të ekuilibruar për rritjen e bimëve. Baza e Peshkut është krijuar duke përdorur një proces të patentuar për hidrolizimin e skeletit dhe muskujve të peshkut të kapur në Oqeanin Atlantik.
Baza e Peshkut siguron lëndët ushqyese bazë elementare të nevojshme për një prodhim të shpejtë dhe të shëndetshëm. Fish Base gjithashtu siguron biokimikat që gjenden në proteinën e hidrolizuar të peshkut që do të stimulojë rritjen shtesë; kjo përfshin komponimet bioaktive si aminoacidet.
Baza e Peshkut është jashtëzakonisht e përqendruar dhe e pa ujitur; kjo është e dukshme nga ajo
vetitë viskoze dhe densitet të lartë.

PËRMBAJTJA E LËNDËVE USHQIMORE (W/V)

Azot - 3.9%
Fosfor (si P2O5) - 5,15%
Kaliumi (si K2O) - 2,22%
Proteina e hidrolizuar - 23%

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi