British Organic Bio - Light Mix


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.50

Përshkrim

Rreth Produktit

British Organic Bio Organic Light-Mix ju jep kontroll të plotë mbi rritjen tuaj, me materiale organike të zgjedhura me kujdes. BOB Light-Mix u jep bimëve tuaja bazën më të mirë për të filluar në mënyrë organike. Llojet e ndryshme të fibrave dhe perlitit i japin substratit një lehtësi dhe nivel të lartë oksigjeni perfekt për rritje.

PËRMBAJTJA E LËNDËVE USHQIMORE (W/V)

Fibra - N/A
Perliti - N/A

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi