British Organic Bio - Organic Boost


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.50

Përshkrim

Rreth Produktit

Triacontanol është një ekstrakt natyral i dyllit të bletëve që është treguar në mënyrë të përsëritur se rrit fotosintezën si nga shkencëtarët akademikë ashtu edhe nga kultivuesit komercialë të kulturave me vlerë të lartë. Megjithatë, lëngjet që përmbajnë triakontanol mbështeten në tretës dhe surfaktantë për të prodhuar një produkt të qëndrueshëm.
Këto kimikate sintetike nuk lejohen sipas skemave të certifikimit organik për përdorim në bujqësinë organike. Boost Organic Boost është i ndryshëm. Është krijuar duke përdorur vetëm materiale të lejuara në proceset e certifikimit organik dhe nga një proces unik për të prodhuar një produkt të qëndrueshëm.
Kjo metodë është aq e suksesshme saqë ne jemi në gjendje të ofrojmë një zgjidhje 0.2%, e konsideruar gjerësisht si 'super forcë' për një produkt me bazë triakontanol.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi