British Organic Bio - PH Down


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50

Përshkrim

Rreth Produktit

Kontrolli i pH në ushqimet organike mund të jetë një biznes i ndërlikuar. Disa plehra organike mund të jenë jashtë vendit të ëmbël për rritjen e bimëve (pH 5,5-6,5). Plus, shumica dërrmuese e produkteve të kontrollit të pH në treg nuk janë të pajtueshme me kultivimin organik. Shumica e produkteve pH Down bazohen në acidin fosforik, dhe produktet e pH Up në hidroksid kaliumi. BOB pH Down është i ndryshëm, ai bazohet në acide organike, të cilat lejohen sipas skemave të certifikimit organik.
Pra, përdorni pH Organic Down për të ulur pH-në tuaj dhe, nëse keni nevojë të rrisni pH-në e solucionit tuaj të ushqimit, përdorni Sea-Silica, i cili gjithashtu do të shtojë ushqimin e silikonit në ushqimin tuaj.
Acidet organike në pH Organic Down kanë funksione shtesë përveç thjesht uljes së pH të ushqimit. Pasi në tokë / mjedise në rritje, acidet organike do të ndihmojnë në tretjen e kalciumit, fosforit dhe hekurit; të gjithë lëndët ushqyese kryesore që mund të 'mbyllen' në mediat në rritje për disa javë. Acidet organike gjithashtu do të ushqejnë mikrobet e dobishme duke nxitur ciklin metabolik të Krebsit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi