Aerator i rezervuarit të lëndëve ushqyese BubbleGen


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£26.95

Përshkrim

BubbleGen është një mënyrë revolucionare për të oksigjenuar rezervuarin tuaj dhe për të qarkulluar tretësirën tuaj ushqyese – ai heq nevojën për gurë ajri dhe pompa qarkullimi.

Ai përmban një gjenerator të dyfishtë të flluskave hidroponike me silenciator integral i cili në mënyrë efikase dhe të qetë oksigjenon dhe qarkullon një rezervuar lëndësh ushqyese. Duke përdorur presionin atmosferik për të tërhequr ajrin e pasur me oksigjen përmes portës së hyrjes, ai përzihet me lëndët ushqyese që kalojnë nëpër trupin e njësisë, duke nxjerrë një rrymë qarkulluese energjike lëndësh ushqyese dhe flluskash.

• Nuk ka nevojë për kompresorë apo pompa ajri.
• Funksionim i zhytur dhe i qetë
• Oksigjenon ujin në mënyrë efikase
• Nuk kërkohen avionë shtesë të qarkullimit të rezervuarit
• Nuk kërkohen gurë ajri
• Mund të funksionojë me pompë 1000 – 4000 LPH
• Hyrja 4 mm Punon me vakum dhe jo me presion pozitiv, kështu që nuk gjenerohet nxehtësi shtesë
• Furnizohet me 3 gota thithëse për montim
• Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi