Zgjidhjet e kalibrimit dhe ruajtjes


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.50

Përshkrim

Për kalibrim super të saktë, përdorni këto solucione në 25oC dhe mos mbani kurrë një shishe të hapur për më shumë se 6 muaj. Përdorimi i tamponit pH 7 më vete është i mjaftueshëm për të marrë lexime të besueshme nga shumica e stilolapsave të pH në dorë, por për saktësi të shtuar - më së shpeshti i lidhur me matës të avancuar si Bluelab Guardian - do të dëshironi të krijoni një pikë të dytë kalibrimi duke aplikuar gjithashtu tampon pH 4 .

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi