Mund të Iso Max Fans


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£260.00

Përshkrim

Gama e ventilatorëve Can-Fan Iso-Max është një ventilator i dëshmuar efikas në linjë i krijuar për të funksionuar sa më qetë që të jetë e mundur. Një tifoz Max është i integruar në një silenciator. Shkuma përdoret për të reduktuar zhurmën e ventilatorit dhe është e mbështjellë në një shtresë të jashtme të galvanizuar. Super i heshtur.. Ventilatorët Can-Fan Isomax janë aplikacione ventilimi me 3 dhe me një shpejtësi, të cilat minimizojnë zhurmat.

Produkti është i disponueshëm në 6 konfigurime duke përfshirë:

  • 150 mm (6") Isomax: 425 m3/orë (3 shpejtësi)
  • 200 mm (8") Isomax: 900 m3/orë (3 shpejtësi)
  • 250mm (10") Isomax: 1480 m3/orë
  • 250mm (10") Isomax: 2310 m3/orë
  • 315mm (12") Isomax: 2380 m3/orë
  • 315mm (12") Isomax: 3260 m3/orë
  • Tifozët janë të fortë dhe të izoluar nga zëri;
  • Shtresë e jashtme është një silenciator dhe përfshin një shtresë të trashë të veshjes me shkumë izoluese të zhurmës;
  • Kontrolluesi i ventilatorit me 3 shpejtësi redukton shpejtësinë e rrjedhës së ajrit për rritjen e fleksibilitetit dhe konsumin e ulët të energjisë.

(6"/8" 3 shpejtësi)

(10"/12" me një shpejtësi të vetme)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi