Canna Aqua Flores (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.90

Përshkrim

• Stimulon rritjen e frutave dhe luleve
• Ofron fruta me aromë shtesë
• Lehtë për t'u përdorur
• Punon perfekt me ujë të fortë dhe të butë
• Projektuar për sisteme hidroponike riqarkulluese

Canna Aqua Flores është një ushqim kryesor në treg që përdoret më së miri për bimët që janë në fazën e lulëzimit. Është perfekt për të përmirësuar aftësinë e bimëve për të prodhuar lule, ndërkohë që përmirëson shijen e frutave të tyre.

Për çfarë përdoret Canna Aqua Flores?
Aqua Flores ndihmon bimët që janë në fazën e lulëzimit të prodhojnë lule dhe fruta më të mëdha dhe më të shijshme. E projektuar për të punuar në sistemet hidroponike riqarkulluese, Aqua Flores është perfekt për bimët e rritura në mjedise të tjera përveç kokosit dhe tokës, të tilla si guralecat e argjilës. Aqua Flores përmban një përzierje të pasur makro dhe mikroelementesh që ndihmojnë bimët të rriten të dendura dhe të shëndetshme. Për më tepër, Aqua Flores përmban silikon i cili ndihmon në prodhimin e kërcellit dukshëm më të fortë dhe përmirëson shëndetin e përgjithshëm të bimëve. Mund të përdoret edhe me produkte të tjera Canna.

Kush mund të përfitojë nga përdorimi i Canna Aqua Flores?
Çdo lloj kopshtari që rrit bimë në një sistem hidroponik riqarkullues mund të përfitojë nga përdorimi i Aqua Flores. Ky mund të jetë një kopshtar shtëpiak që dëshiron të rrisë ndjeshëm shëndetin dhe aftësitë prodhuese të bimëve të tyre. Megjithatë, mund të jetë gjithashtu një kopshtar hidroponik në shkallë të gjerë që dëshiron të përmirësojë njëkohësisht shëndetin dhe aftësinë e bimës së tyre për të prodhuar lule dhe fruta.

Specifikimet dhe udhëzimet e Canna Aqua Flores
• Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
• Mbushni rezervuarin e lëndëve ushqyese me ujë
• Shtoni Aqua Flores në rezervuarin e lëndëve ushqyese me raportin e hollimit 1:333 (30 ml A për 10 litra ujë dhe 30 ml B për 10 litra ujë)
• Shtoni Aqua Flores A. Përziejeni mirë, pastaj shtoni Aqua Flores B. Përsëri, përzieni mirë dhe lëreni përzierjen të qëndrojë për disa orë.
• EC e Aqua Flores e tretur në ujë (rubineti) varion midis 1,3 – 2,1 mS/cm2 (= tretësira EC + uji EC)
• PH i rekomanduar: 5,2 – 6,2 Për shkak të përbërjes së veçantë të këtij lëndë ushqyese nuk është e nevojshme të rregullohen nivelet e pH-së pasi të vendoset fillimisht.
• Përdorni ushqimin që në momentin që lulet fillojnë të formohen, nga 1 deri në 3 javë 12 orë ndriçim.
• Rinovoni rregullisht ushqimin
• Mos i përzieni koncentratet drejtpërdrejt

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi