Canna Aqua Vega (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.50

Përshkrim

Canna Aqua Vega është një lëndë ushqyese që funksionon shpejt për t'u përdorur në sistemet e riqarkullimit, si NFT ose sistemet e baticës dhe rrjedhës. Përmban të gjitha gjërat thelbësore për rritje optimale dhe një fillim ideal për lulëzimin, duke siguruar një bimë të fortë që ka rritje jetike dhe zhvillim të tepruar të rrënjëve.

• Lehtë për t'u përdorur dhe tretet shpejt.
• Përmban stabilizues të pH, kështu që nuk nevojiten rregullime të pH.
• Siguron zhvillimin e fortë të bimëve dhe rrënjëve.
• Përmban komponime azoti të absorbueshme drejtpërdrejt, agjentë kelues hekuri dhe elementë gjurmë për të garantuar që lulëzimi të ketë një fillim ideal.

Shënim: Ky është një lëndë ushqyese me dy pjesë që bllokohet së bashku nëse shtohet në të njëjtën kohë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi