Canna Boost Accelerator


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.99

Përshkrim

Canna Boost Accelerator është një aditiv i zhvilluar posaçërisht për të rritur fotosintezën për varietetet e bimëve me cikle të shkurtra për të rritur metabolizmin e tyre. Shkalla e metabolizmit dhe shëndeti i bimëve janë faktorë nga të cilët varet marrja e lëndëve ushqyese, marrja më e mirë e lëndëve ushqyese do të thotë bimë më të mira.

• Rrit rendimentin duke stimuluar zhvillimin e luleve të reja.
• Rendimente edhe më të mëdha kur përdoret në kombinim me PK 13/14.
• Pjekje dhe përfundim më uniform.
• Forcimi i sistemit imunitar kundër sëmundjeve.
• Prodhon prodhime më të mira me shije më të ëmbël.
• I përshtatshëm për të gjitha mediumet dhe nënshtresat e rritjes.
• Mund të shtohet në nënshtresë ose të përdoret si spërkatës gjethesh.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi