Agjenti Canna Calmag


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.40

Përshkrim

Canna Calmag Agent është një koncertant i veçantë për puferimin e ujit të butë. Është një zgjidhje shumë e koncentruar e raportit ideal të kalciumit dhe magnezit për të korrigjuar burimet e ujit me fortësi të ndryshme. Pasja e ekuilibrit optimal të mineraleve ndihmon rritjen e fortë dhe të shëndetshme të bimëve.

• Përmban raportin ideal 3:1 kalcium-magnez.
• Përmirëson ujin me cilësi të dobët.
• Rrit marrjen e lëndëve ushqyese.
• Krijon bimë më të forta dhe të shëndetshme.
• Zvogëlon ndjeshmërinë ndaj mungesës dhe sëmundjes.
• Mund të përdoret në të gjitha mediat.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi