Ushqyese profesionale Canna Coco (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.95

Përshkrim

Canna Coco Professional Nutrients është një lëndë ushqyese e plotë e krijuar posaçërisht për rritjen dhe lulëzimin e bimëve në koko. Për t'i dhënë bimës përthithjen optimale të lëndëve ushqyese, ajo përbëhet nga minerale me vlerë të lartë dhe përmban kelate natyrale dhe acide humike dhe fulvik.

• Lehtë për t'u përdorur dhe tretet drejtpërdrejt.
• Projektuar për të punuar në fazën e perimeve dhe lulëzimit.
• Mund të përdoret me mjedisin e rritjes së kokos.
• I përshtatshëm për t'u rritur në të gjitha sistemet e ujitjes, duke përfshirë sistemet 'shkatërruese', përmbytjet dhe zbaticat dhe mbeturinat.

Shënim: Ky është një lëndë ushqyese me dy pjesë që bllokohet së bashku nëse shtohet në të njëjtën kohë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi