Kura me kana


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.00

Përshkrim

Canna Cure është mënyra natyrale për të kontrolluar dëmtuesit.

Canna Cure është një kontrollues i dëmtuesve dhe sëmundjeve të bimëve, i cili mbron bimët tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme pa pesticide të ashpra kimike. Canna Cure është gjithashtu një lëndë ushqyese e gjetheve, duke siguruar bimë më të shëndetshme, lule më të mëdha dhe rrit rendimentet. Ai e bën këtë duke krijuar një "lëkurë" të dytë natyrale të frymëmarrjes në bimët tuaja, duke përmirësuar ngjyrën dhe energjinë e gjetheve për të mundësuar fotosintezën optimale dhe për t'i mbrojtur ato në mënyrë që ato të përqendrohen në lulëzimin. Dëmtuesit mbërthehen në shtresën ngjitëse derisa vdesin nga uria, duke mos u lënë atyre asnjë shans për të dëmtuar gjethet.

• Miqësore ndaj mjedisit.
• Eliminon mykun dhe kafshët shtëpiake, duke përfshirë mizën e bardhë, marimangat e merimangës dhe insektet e miellit.
• Stimulon rritjen dhe lulëzimin që do të thotë bimë më të shëndetshme, lule më të mëdha dhe rritje të rendimentit.
• E lë bimën tuaj të shëndetshme, me shkëlqim dhe të pastër dhe rezistente nga çdo infektim dhe sëmundje në të ardhmen.
• Mund të përdoret së bashku me rutinën tuaj normale të të ushqyerit që nga fillimi i rritjes deri në korrje.

Për ta përdorur aplikoni tërësisht në të dy anët e gjetheve. Përdoreni një herë në javë si masë parandaluese. Me infektim të rëndë, spërkatni çdo tre ditë dhe përsëriteni, nëse është e nevojshme, pas tre ditësh të tjera. Më pas vazhdoni të spërkatni si zakonisht çdo javë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi