Canna Hydro Flores (A&B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

CANNA Hydro Flores është një lëndë ushqyese e plotë profesionale për fazën e lulëzimit të bimëve. Është zhvilluar posaçërisht për rritje në sistemet inerte të rrjedhjes në mbetje.

• Hydro Flores është drejtpërdrejt i disponueshëm për bimën dhe përbëhet nga një përbërje e saktë e lëndëve ushqyese, e cila është vendimtare gjatë fazës së lulëzimit.
• Hydro Flores merr parasysh se nevojitet më pak azot, për shembull, por shfaqet një nevojë e shtuar për kalium dhe fosfor.
• Për më tepër, formula unike e Hydro Flores është e pasur me mikroelemente kelate në një formë të absorbueshme drejtpërdrejt. Kjo rezulton në një lulëzim të bollshëm.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi