Ushqyese MONO të kanës


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

Mononutrientët janë thelbësorë për zhvillimin e bimës. Këto minerale të lëngshme janë lehtësisht të tretshme dhe për këtë arsye mund të absorbohen drejtpërdrejt nga bima. Ushqyesit mono të pastër të kanazës prodhohen nga përbërës të jashtëzakonshëm, ashtu si lëndët ushqyese kryesore (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO dhe COCO). Të gjithë mononutrientët janë 100% të pajtueshëm me lëndët ushqyese.
Përdoreni me lëndë ushqyese CANNA për rezultate më të mira.

Trace Mix TRACE MIX i CANNA përbëhet nga disa elementë gjurmë që janë thelbësorë për zhvillimin e bimëve tuaja. Këta elementë gjurmë përdoren për disa sisteme enzimatike dhe për këtë arsye kanë një ndikim në zhvillimin e bimëve. TRACE MIX është një pleh mineral, i cili është jashtëzakonisht i përshtatshëm si një lëndë ushqyese plotësuese për të stimuluar rritjen dhe lulëzimin e bimëve. Përveç kësaj mund të shërbejë për të reduktuar mungesën e elementëve gjurmë.

Azoti CANNA Azoti stimulon rritjen e bimëve tuaja. Ai luan një rol të madh në prodhimin e proteinave dhe në metabolizmin e energjisë, i cili është thelbësor për zhvillimin e bimës. Mund të përdoret për mungesë të azotit dhe si lëndë ushqyese plotësuese për të stimuluar rritjen. Azoti CANNA është gjithashtu një element ushqyes thelbësor për përmirësimin e prodhimit të lëngjeve. Lëngu mund të përthithet drejtpërdrejt nga bima dhe përmirëson rritjen vegjetative.

Fosfori CANNA Fosfori ndikon në lulëzimin dhe metabolitët dytësorë dhe gjithashtu mund të përthithet drejtpërdrejt nga bima për shkak të formës së tij të lëngshme. Fosfori CANNA është produkti i përsosur për të stimuluar lulëzimin ose për të kuruar mungesën e fosforit të bimës. Është një element thelbësor që luan një rol të madh në sistemin energjetik të centralit.

Magnezi CANNA Magnezi është thelbësor për fotosintezën. Është një atom thelbësor në klorofil. Për më tepër, magnezi ndikon në pigmente të tjera dhe procese fiziologjike. Kjo e bën atë një element thelbësor në zhvillimin e bimës. CANNA Magnezi mund të absorbohet drejtpërdrejt nga bima dhe për këtë arsye efektet mund të shihen shumë shpejt. Mund të përdoret si pleh për mungesën e magnezit dhe si lëndë ushqyese plotësuese për të stimuluar rritjen dhe lulëzimin.

Kalciumi Indet bimore stabilizohen në mënyrë optimale duke përdorur kalciumin CANNA. Stabilizon murin qelizor, ndikon në hormonet e rritjes dhe rregullon transportin e ujit dhe lëndëve ushqyese në bimë. Përveç kësaj, kalciumi i lëngshëm mund të përthithet drejtpërdrejt nga bima, në mënyrë që indi qelizor të forcohet menjëherë. CANNA Kalciumi mund të përdoret si pleh kalciumi për të rimbushur mungesën ose si një lëndë ushqyese plotësuese për të stimuluar rritjen.

Hekuri CANNA Hekuri përmbush një sërë funksionesh të rëndësishme në metabolizmin total të bimës dhe kjo e bën atë një element thelbësor. Ai luan një rol të madh në fotosintezën dhe një pjesë të madhe në prodhimin e klorofilit. Për më tepër, ai ka një ndikim të madh në proceset fiziologjike dhe në sistemin energjetik. CANNA Hekuri mund të përthithet drejtpërdrejt, mund të përzihet me të gjithë plehrat dhe është i qëndrueshëm me çdo pH. Është një produkt i përsosur për të rimbushur mungesën e hekurit dhe për të stimuluar rritjen dhe lulëzimin.

Kaliumi Ju mund të përmirësoni në mënyrë optimale cilësinë dhe sasinë e majës së lulëzuar duke përdorur CANNA Organo Potassium. Ky produkt organik e bën më të fortë murin qelizor dhe për më tepër rrit rezistencën. CANNA Organo Kaliumi përmirëson lulëzimin, prodhimin e proteinave dhe karbohidrateve. Gjithashtu, përmirëson menaxhimin e ujit dhe transportin e ujit dhe lëndëve ushqyese në bimë. Ky pleh nuk duhet të përzihet me magnez dhe plehra që përmbajnë kalcium. Si pleh kaliumi mund të përdoret për shembull kur ka mungesë kaliumi. Si një lëndë ushqyese plotësuese mund të shërbejë për të stimuluar fazën e lulëzimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi