Kana Rhizotonic


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.95

Përshkrim

Canna Rhizotonic është një imitues vegjetativ 100% natyral, me bazë algat, për bimët. Ai përmban shumë vitamina dhe shton më shumë se 60 substanca mikrobiologjike. Këto substanca mikrobiologjike, në një mjedis rrënjësor të ekuilibruar, përshpejtojnë ndjeshëm rritjen.

• Stimulon rritjen e fortë të rrënjëve të bardha në bimët me rrënjë dhe kërcellet dhe transplantet duke përdorur vitamina të tilla si B1 & B2.
• Kur hollohet, mund të përdoret për të thithur farat për të përshpejtuar mbirjen duke zbutur lëkurën e farës.
• Forcon bimën dhe rrit rezistencën ndaj sëmundjeve.
• Ndihmon rikuperimin e stresit tek bimët dhe përmirëson bimët jo të shëndetshme ose të zhvilluara dobët.
• Mund të përdoret si spërkatës gjethesh për të rritur nivelet e pH në rezervuarët e plehrave.
• Mund të përdoret në të gjitha llojet e mediumit gjatë gjithë ciklit të rritjes.
• I përshtatshëm për kultivime të përzierjes së vazove dhe hidrokulturave.

Shënim: Plehërimi i tepërt ka një efekt negativ në substrat dhe bimë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi