Kthesë kana


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.10

Përshkrim

Çelësi Canna e bën më të lehtë hapjen e shisheve të mëdha Canna 5L dhe 10L.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi