Canna Start


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Canna është një nga emrat më të njohur dhe më të besuar në biznesin e ushqimit të bimëve hidroponike. Canna Start është një ushqim i butë bimor i krijuar posaçërisht për prerjet dhe fidanët që sapo janë duke u nisur.

• Canna, markë e njohur dhe e vjetër, e besuar nga mijëra kultivues në mbarë botën.
• Projektuar posaçërisht për fidanë dhe prerje.
• Ofron të gjithë makro dhe mikronutrientët për fillimin më të mirë në jetë.
• Mund të përdoret pothuajse me çdo lloj tape rrënjosjeje nga leshi guri deri tek fleximix.
• Funksionon shkëlqyeshëm edhe me tokat me fara si Canna Terra Seedmix.
• Lëndë ushqyese me një pjesë – e thjeshtë për t'u përdorur.

Si funksionon Canna Start
Canna Start është një lëndë ushqyese me bazë minerale e lehtë për t'u përdorur, e cila është zhvilluar veçanërisht nga Canna për ushqimin e fidanëve dhe prerjeve që tashmë kanë filluar të shfaqin disa rrënjë dhe veçanërisht për bimët që sapo janë futur në vazo për herë të parë. Canna Start është i butë, por siguron sasinë e duhur të makro-ushqyesve dhe mikro-ushqyesve që fidanët dhe prerjet të zhvillohen në bimë të forta dhe të shëndetshme. Canna Start mund të përdoret në tokën e farës dhe me pothuajse çdo lloj prizë rrënjosjeje duke përfshirë Rockwool, Jiffy Plugs, Fleximix, RootRiot dhe shumë të tjera.

Përdorimi i Canna Start
Gjithmonë tundeni mirë shishen përpara përdorimit. Canna rekomandon përdorimin e këtij produkti me një normë prej 4 ml/litër në ujë, megjithëse mund të gjeni se një zgjidhje më e dobët si 2 ml/litër është më e përshtatshme për ushqimin për herë të parë për disa bimë. Shtoni dozën e kërkuar në ujin ose rezervuarin tuaj të ushqimit dhe përzieni mirë. Më pas, pH mund të testohet dhe të rregullohet nëse është e nevojshme. Aplikoni ushqimin në bimët tuaja dhe sigurohuni që të arrihet një rrjedhje (10%).

Ashtu si me të gjithë lëndët ushqyese, përforcuesit dhe aditivët, mos i përzieni kurrë së bashku në formën e tyre të koncentruar (dmth. direkt nga shishja). Gjithmonë shtoni çdo lëndë ushqyese, përforcues ose aditiv në rezervuarin tuaj ose ujin e ushqimit me radhë, duke i dhënë zgjidhjes një përzierje të mirë për ta përzier përpara se të shtoni tjetrin.

Doza e rekomanduar e Canna Start: 4ml/litër.
Gama totale e rekomanduar e Canna Start me ujë + lëndë ushqyese CF: 7-13
Gama e rekomanduar e pH nga Canna Start: 5,2-6,2
Canna Start NPK: 2-1-2

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi