Canna Terra Flores


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.50

Përshkrim

Canna Terra Flores është një lëndë ushqyese e plotë për fazën e lulëzimit të bimëve për të stimuluar frutifikimin dhe për të ofruar shije karakteristike, e zhvilluar posaçërisht për rritje në tenxhere dhe përzierje në vazo.

• Lehtë për t'u përdorur dhe tretet drejtpërdrejt.
• Mund të përdoret për kultivim brenda dhe jashtë.
• Mban ushqimet në dispozicion dhe ruan përbërje të caktuara duke parandaluar lidhjen e joneve ushqyese së bashku.
• Stimulon formimin e frutave dhe i jep të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme për lulet gjatë fazës së lulëzimit.
• Elementet gjurmë të pasura me kelate që mund të përthithen menjëherë, duke garantuar lulëzim të bollshëm.

Shënim: Plehërimi i tepërt ka një efekt negativ në substrat dhe bimë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi