Canna Cannazym


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.00

Përshkrim

Canna Cannazym është një produkt enzimë me cilësi të lartë që përshpejton prishjen e materialit rrënjësor të vdekur dhe inkurajon mikroorganizmat e dobishëm. Gjithashtu ndihmon bimën të marrë lëndë ushqyese dhe rrit rezistencën ndaj sëmundjeve. Enzimat kryesore janë zgjedhur për të krijuar këtë produkt, me ekstrakte të bimëve të shkretëtirës dhe vitamina që japin përfitime të shtuara.

• Menjëherë e kthen materialin rrënjësor të vdekur në minerale dhe sheqerna të disponueshme.
• Përmirëson marrjen e ujit dhe lëndëve ushqyese.
• Stimulon mekanizmat e mbrojtjes natyrore të bimëve dhe rritjen e rrënjëve të reja.
• Redukton sëmundjet duke parandaluar bakteret dhe kërpudhat e dëmshme.
• Ruan kushtet në nënshtresë të jenë optimale.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi