Filtër karboni GAS CarboAir 50


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£59.50

Përshkrim

Kompakt dhe i lehtë, filtrat CarboAir™ 50 ofrojnë filtrim të shkëlqyer të ajrit të VOC-ve pa kompromentuar rrjedhën e ajrit.

Projektuar fillimisht me dhoma më të vogla të rritjes në mendje, gama ka evoluar kohët e fundit për të ofruar një madhësi të re të përputhshme me një ventilator kuti 4250 dhe mjedisin më të madh të dhomës së rritjes.

-E punuar me dorë në Evropë
- Vjen me një parafiltër që lahet në makinë
-Garancion minimalisht 2 vjet

 • CarboAir 50 100 x 330 - Rrjedha maksimale e ajrit 410 m 3 / orë
 • CarboAir 50 125 x 330 - Rrjedha maksimale e ajrit 480 m 3 / orë
 • CarboAir 50 150 330 - Rrjedha maksimale e ajrit 600m 3 /h
 • CarboAir 50 150 x 660 - Rrjedha maksimale e ajrit 1150 m 3 / orë
 • CarboAir 50 200 x 500 - Rrjedha maksimale e ajrit 1000 m 3 / orë
 • CarboAir 50 200 x 660 - Rrjedha maksimale e ajrit 1350 m 3 / orë
 • CarboAir 50 250 x 500 - Rrjedha maksimale e ajrit 1200 m 3 / orë
 • CarboAir 50 250 x 660 - Rrjedha maksimale e ajrit 1650 m 3 / orë
 • CarboAir 50 250 x 1000 - Rrjedha maksimale e ajrit 2500 m 3 / orë
 • CarboAir 50 315 x 660 - Rrjedha maksimale e ajrit 2100 m 3 / orë
 • CarboAir 50 315 x 1000 - Rrjedha maksimale e ajrit 3100 m 3 / orë
 • CarboAir 50 315 x 1200 - Rrjedha maksimale e ajrit 3850 m 3 / orë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi