GËRSHËRË TË PRERJES CHIKAMASA


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.50

Përshkrim

Gërshërë prerëse prej çeliku të karbonit japonez me cilësi të lartë me tehe të drejta 48 mm. Konstruksion çeliku i qëndrueshëm me veshje që nuk rrëshqet. Dizajni ergonomik me hapje me susta dhe doreza të buta plastike redukton lodhjen e duarve gjatë përdorimit. Ideale për prerje dhe krasitje të saktë, të pastër dhe shumë përdorime të tjera.   

Pikat kryesore të shitjes: 
  • Gërshërë me tehe të gjata me shumë përdorime, ideale për krasitje/prerje 
  • Çeliku japonez i shkallës së lartë me karbon të lartë 
  • Tehe prerëse të mprehta dhe doreza të buta ergonomike për prerje të lehta dhe të sakta 
  • Hapje susta, me shirit mbyllës kur nuk përdoret 
 
Specifikimet teknike: 
  • Gjatësia e tehut: 48 mm (1,9”)  
  • Gjatësia e përgjithshme: 185 mm (7,28”)  
  • Pesha: 105 g (0.23 lb)  
  • Materiali: Çelik karboni me doreza të veshura me plastikë  

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi