Thithëse ChopChop Spin Bowl


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£140.00

Përshkrim

Përdorni fuqinë e 30 gërshërëve në 1 prestar. Sigurimi i prerjeve të pastra dhe cilësore me dëmtime minimale për bimët dhe reduktimi i pastrimit dhe rrëmujës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi