Cop Chop - Raft për tharje komerciale


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£25.00

Përshkrim

Raft për tharje profesionale ChopChop 60cm - 150cm X 60cm

Raftet e ndashme për tharje mund të vendosen në 2 shtresa, 4 shtresa dhe 6 shtresa. Detyrë e rëndë për të mbajtur peshë shtesë. E përkryer për kultivuesin profesionist.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi