Pompë uji Clarke


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£180.00

Përshkrim

Këto janë pompa zhytëse me funksionim të heshtur me cilësi të lartë me hyrje që lejon nivele shumë të ulëta uji. Ato janë të gjitha të rregullueshme, për akordim të imët të normave të rrjedhës për Sistemet Hidroponike. Janë ideale për të dyja të pastra
dhe ujë të ndotur dhe janë në gjendje të trajtojnë lëndë të ngurta deri në 30 mm në diametër. Të prodhuara nga materiale të forta, jo korrozive dhe rezistente ndaj ndryshkut, pompat kanë një bosht qeramike jetëgjatë për besueshmëri dhe janë të pajisura me një ndërprerës notues automatik start/stop.

E disponueshme në 750W dhe 1100W
Koka maksimale (lartësia e ngritjes) 10M

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi