CO₂ Tub për çlirim Layflat - për metër


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.40

Përshkrim

Ky tub LayFlat është produkti ideal për të 'tubuar' CO2 tuaj në shishe rreth dhomës së rritjes. Është fleksibël dhe i lehtë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi