Kompleti i lëshimit të rregullatorit të CO₂


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£239.00

Përshkrim

Ne besojmë se siguria duhet të jetë para çdo gjëje tjetër; kjo është arsyeja pse sistemet tona të çlirimit të CO2 janë bërë nga GasArc - i njohur gjerësisht si hardueri më i mirë në treg. Kompleti ynë për çlirimin e CO2 vjen gati me kabllo dhe montuar për përdorim dhe ka gjithashtu 10 m tub çlirimi CO2.

Shënim: Përdorni dioksid karboni me çlirim të avullit vetëm me këtë komplet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi