Comet 600W Dimmable Ballast Digital


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£39.00

Përshkrim

Comet 600w Digital Dimmable Ballast është zgjidhja ideale për këdo që kërkon të arrijë rezultate të shkëlqyera duke ulur kostot ose për këdo që kërkon të bëjë një ndërrim nga çakëlli magnetik në dixhital, ato kanë 4 cilësime dalëse, duke ju dhënë mundësinë për të kontrolluar prodhimin e dritës nga llamba juaj te bimët tuaja. Ekzistojnë katër opsione me errësim (250w, 400w, 600w) dhe një opsion përforcues 'super-lumens'.

  • Peshë e lehtë dhe vrapim i heshtur
  • Katër cilësime të daljes - 250W, 400W, 600W dhe Super Lumens 660W
  • Fillimi i butë dhe Mbrojtja termike
  • E përputhshme me llambat me natrium me presion të lartë (HPS) ose Metal Halide (MH) 600 W
  • E montueshme në mur

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi