Kompleti i dritës dixhitale të zbehtë Comet 600W

Kurseni £19.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£50.00 Çmimi i rregullt£69.00

Përshkrim

Kompleti i dritës dixhitale Comet 600w është zgjidhja ideale për këdo që kërkon të arrijë rezultate të shkëlqyera duke ulur kostot ose për këdo që kërkon të bëjë një ndërrim nga çakëlli magnetik në dixhital, ato kanë 4 cilësime dalëse, duke ju dhënë mundësinë për të kontrolluar dritën prodhimi nga llamba juaj në bimët tuaja. Ekzistojnë katër opsione me errësim (250w, 400w, 600w) dhe një opsion përforcues 'super-lumens'.

  • Peshë e lehtë dhe vrapim i heshtur
  • Katër cilësime të daljes - 250W, 400W, 600W dhe Super Lumens 660W
  • Fillimi i butë dhe Mbrojtja termike
  • E përputhshme me llambat me natrium me presion të lartë (HPS) ose Metal Halide (MH) 600 W
  • E montueshme në mur

Kompleti përfshin:

  • Çakëll dixhital me errësim 600 vat
  • Euro reflektor
  • Llambë me spektër të dyfishtë 600

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi