Kontrolluesi inteligjent i ventilatorit Control Freak 5A


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£34.90

Përshkrim

Një kontrollues dixhital i shpejtësisë së ventilatorit i cili është i lehtë për t'u vendosur dhe rregullon automatikisht shpejtësinë e ventilatorit për të ruajtur temperaturën e vendosur të dëshiruar.

  • Temperatura e kontrolluar
  • Lehtë për t'u vendosur Vetëm thirrni temperaturën dhe shpejtësinë minimale të ventilatorit
  • Ventilatori funksionon ndërmjet cilësimeve min dhe max për të ruajtur temperaturën
  • Softueri Fansync ruan temperaturën e dhomës përmes kontrollit konstant të shpejtësisë së ventilatorit me saktësi
  • Kontroll i qetë i shpejtësisë së ventilatorit për funksionim të saktë dhe më të qetë
  • Rregullim shumë i saktë i temperaturës prej +/- 1oC
  • Kapaciteti i lartë i fuqisë, do të trajtojë tifozët e shumicës së madhësive
  • Sonda e temperaturës 3 m (Sonda opsionale shtesë)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi