Tub Ujitës i Bardhë Ftohtë 4 mm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£18.45

Përshkrim

Mbajeni tretësirën tuaj ushqyese të freskët për të përshpejtuar marrjen e lëndëve ushqyese dhe për të ndihmuar në parandalimin e problemeve me rrënjët – përdorni tubin tonë të ftohtë të bardhë të ujitjes. Disponohet me metër ose në rrotulla 30 m.

  Për të mbajtur jashtë nxehtësinë, tubi ynë i ftohtë i bardhë ka dy shtresa - një shtresë të zezë për të bllokuar rrezet UV - një shtresë të bardhë për të reflektuar nxehtësinë.

  Si rezultat, lëndët ushqyese do të rrjedhin në një temperaturë më të ulët duke lejuar që niveli i oksigjenit të rritet, gjë që do të përmirësojë marrjen e lëndëve ushqyese dhe do të ulë rrezikun e problemeve me rrënjët.

  Është e thjeshtë, por funksionon . Gjatë verës, tubi ynë i bardhë i ftohtë është i vetmi tub për t'u përdorur. Është gjithashtu i prodhuar në Britani, kështu që ju e dini cilësinë e tij që mund t'i besoni.

  • E mban të freskët lëndën ushqyese
  • Temperatura ulet me 3 o C – 8 o C
  • Mur i dyfishtë për të mbajtur nxehtësinë jashtë
  • Shtresa e jashtme e bardhë për të reflektuar nxehtësinë
  • Shtresë e brendshme e zezë për të bllokuar rrezet UV
  • Parandalon problemet e rrënjëve (si Pythium)
  • Ndihmon në përmirësimin e marrjes së lëndëve ushqyese
  • Maksimizon nivelin e oksigjenit

  Ju gjithashtu mund të pëlqeni

  Shikuar së fundmi