Biobizz Light Mix Potting Soil - 50L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£11.90

Përshkrim

Nëse dëshironi më shumë kontroll, Light Mix ofron bazën ideale për inkurajimin e rritjes së fuqishme të fidanëve, bimëve të reja dhe prerjeve që në fillim. Ai merr mikroaktivitetin jetik duke ecur ndërsa uji punon me tokën, duke prodhuar katalizatorë organikë që zhvillojnë me shpejtësi strukturat e rrënjëve. Light Mix është përzier posaçërisht për të siguruar kullim optimal në të gjithë një pronë thelbësore nëse përdorni sisteme ujitjeje automatike.

Përfitimet

  • Përmbajtja e ulët e plehrave;
  • Ideale për fidanë dhe prerje;
  • Perlit i shtuar për ajrim shtesë;
  • Bazuar në torfe myshk të virgjër;
  • E përkryer nëse doni të merrni më shumë kontroll;
  • Vjen në dy madhësi qese për t'iu përshtatur të gjithë kultivuesve.

Si të përdorni

Ju mund të aplikoni sasi më të mëdha të këtij pleh në çdo lloj bime, duke përfshirë ushqyesit e rëndë, pa rrezikun e mbingarkesës së tokës dhe shkaktimit të djegies së lëndëve ushqyese, e cila tregohet nga majat e verdha dhe krokante, të djegura në gjethe. Me lotim automatik, është e rëndësishme që uji të infiltrojë siç duhet nënshtresën, ose kjo mund të laget shumë dhe të shkaktojë formimin e mykut.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi