Kanal akustik 10m Gjatesia


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£31.50

Përshkrim

Acoustic Ducting krijon një sistem ventilimi fleksibël, të qëndrueshëm dhe me vlerë për paratë. Është një alternativë e shkëlqyeshme ndaj kanaleve standarde hidroponike, e zhvilluar për të reduktuar dhe mbytur rrjedhën e ajrit dhe zhurmat e ventilatorit brenda dhomave të rritjes.

Ai komprometon një kanal të brendshëm me fole të shpuar, të mbështjellë me izolim të papërshkueshëm nga zëri, jo alergjik (jo tekstil me fije qelqi) të mbështjellë me një shtresë të jashtme të fortë. Ai mban formën e tij, edhe kur vendoset vertikalisht, me çdo shpejtësi dhe forcë të rrjedhës së ajrit, falë dizajnit të qëndrueshëm dhe bërthamës së fortë. Rrjedha e ajrit mbetet e papenguar për shkak të guaskës së aluminit që ndihmon në zvogëlimin e gërvishtjeve dhe kthesave.

• E qëndrueshme, e bërë nga material i fortë, i fortë me bërthamë të fortë
• Redukton dhe mbyt fluksin e ajrit dhe zhurmën e ventilatorit
• Izolim jo-alergjik dhe pa mundësi kontaminimi në dhomën e rritjes
• Rrjedhje e papenguar e ajrit

Vjen në gjatësi 10 m

E disponueshme në 6 madhësi të ndryshme hapëse: 4″, 5″, 6″, 8″, 10″ dhe 12″

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi