Control Freak 7A Dynamic Frequency Controller


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£310.00

Përshkrim

Kontrolluesi i ventilatorit me frekuencë dinamike Control Freak ju jep kontroll absolut mbi shpejtësinë e ventilatorit tuaj.

Shumica e kontrollorëve të ventilatorit AC do të kapin ose shtrembërojnë formën tuaj të valës, megjithatë, ky do të ndryshojë plotësisht frekuencën. Shpenzimet e energjisë janë ulur, jeta e tifozëve tuaj zgjatet dhe ju merrni kontroll super të qetë pa zhurmë.

Për më tepër, ky kontrollues e bën shumë të lehtë personalizimin e konfigurimit tuaj, me 90 cilësime të ndryshme shpejtësie të disponueshme nga 10-100%. Nëpërmjet kësaj ju do të jeni në gjendje të arrini temperaturën perfekte më lehtë dhe keni avantazhin që ventilatori juaj të lëvizë nëpër këto shpejtësi pa probleme dhe efikasitet. Shpejtësitë më të ngadalta do të përdorin më pak energji, kështu që vrapimi me 50% do të përdorë efektivisht 50% më pak energji sesa kontrollorët e tjerë, duke ju kursyer energji dhe para!

Për më shumë kontroll, mund të ndryshoni gjithashtu gjerësinë e brezit tuaj. Kjo përcakton se sa temperatura juaj mund të rritet mbi minimumin tuaj të caktuar. Përdorni një gjerësi brezi të ngushtë për të mbajtur temperaturat më afër objektivit dhe për të dhënë kontroll të saktë, ose vendosni një gjerësi brezi më të gjerë për të mbajtur tifozët të lëvizin pa probleme.

Kontrolluesi i ventilatorit të frekuencës Control Freak ka një ekran të madh LCD për lehtësinë e shikimit të ekranit dhe është një model i lehtë. Ka dy priza, duke e bërë të përshtatshme për të dyja, ventilatorin e marrjes dhe nxjerrjes dhe më shumë.

VLERA KYÇE:

  • Lehtë për t'u përdorur - fut dhe luaj
  • Përfshin ekran LCD
  • 2x priza
  • Vrapim i heshtur
  • Kursen energjinë me shpejtësi më të ngadalta
  • 90 shpejtësi të ventilatorit në dispozicion
  • Peshë e lehtë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi