Shtëpia & Garden Top Shooter


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£44.50

Përshkrim

Ky stimulues i fuqishëm i lulëzimit është një version i lëngshëm i Shooting Powder gjithnjë e më popullor. Ai jep rezultate të jashtëzakonshme dhe është jashtëzakonisht i popullarizuar në mbarë botën. Top Shooter i detyron bimët në një fazë të re lulesh pas përfundimit të fazës së parë, duke rritur ndjeshëm madhësinë e rendimentit. Mbi frutat ekzistuese krijohet një shtresë e re, duke rritur rendimentet deri në 20% pa humbje të shijes apo aromës! Mund të përdoret në Hidro, Coco dhe Tokë. Drejtimet Shkalla e hollimit të Top Shooter është 1-2 ml për litër. Ne ju rekomandojmë të zvogëloni fuqinë e lëndëve ushqyese bazë kur përdorni Top Shooter ose Shooting Powder. Përdorni Top Shooter në fund të periudhës së lulëzimit, për tre javët e fundit të lulëzimit. Filloni me 1 ml për litër tre javë para korrjes. Pastaj rriteni në 2 ml për litër dy javë para korrjes (nëse bima është e shëndetshme dhe ka reaguar mirë!) Përfundoni me 2 ml për litër javën e fundit para korrjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi