Rrjeti i Mbështetjes së Trellis Scrog të Rënda


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.00

Përshkrim

Një domosdoshmëri për çdo kultivues të brendshëm
• Ofron mbështetje për rritjen e bimëve
• Nuk dëmton kërcellin
• Nxit rritjen e madhe
• Mund të përdoret vertikalisht ose horizontalisht

Për çfarë mund të përdorni rrjetat e të korrave të përdorura?
Të krijuara posaçërisht për të mbështetur bimët dhe për të nxitur rritjen, rrjetat tona të kultivimit janë një domosdoshmëri për këdo që rrit bimë të mëdha. E bërë nga pëlhurë e butë dhe duke përfshirë katrorë 15 cm, rrjeta e të korrave mbështet peshën e gjetheve dhe të kërcellit të bimës, ndërsa është mjaft e butë për të mos dëmtuar bimën.

Ku mund të përdorni Crop Nets?
Duke qenë se qëllimi i vetëm i një rrjete të korrave është të mbështesë një bimë gjatë rritjes së saj, ato përdoren kudo ku bimët mund të rriten, për shembull, kjo mund të jetë në një tendë për rritje, një shtëpi të gjelbër ose edhe në një kopsht të pasmë.

Specifikimet
• katrorë 15 cm
• Nyje të rënda

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi