Cultiwool X-Fibre Rock Wool Pllakë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.50

Përshkrim

Pllakat Cultiwool Stonewool OptimaXX janë për fazën përfundimtare të mbjelljes. Rekomandohet për kultura më të mëdha afatgjatë me rrënjë të gjera si specat dhe trangujve. Struktura kryesisht horizontale e fibrave të produktit OptimaXX siguron depërtim të mirë në rrënjë në të gjithë pllakën dhe lejon kontrollin e përmbajtjes së ujit dhe EC. Struktura e fibrave siguron shkëmbim optimal brenda pllakës dhe kontroll të saktë të përmbajtjes së lagështisë dhe ushqimit. Zakonisht fidanët në blloqe vendosen në pllaka. Cultiwool OptimaXX ofron një pllakë të ajrosur mirë në të gjitha stinët dhe rrënjët qëndrojnë aktive pasi uji i tepërt rrjedh shpejt dhe me efikasitet.

Përmasat: 1m x 150mm x 75mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi