Cultiwool CRB Propagator Cuttings Cubes Farë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.95

Përshkrim

Cultiwool është një nga prodhuesit kryesorë të substratit në botë. Ata kanë një reputacion të madh në industri si një kompani që vë në vend të parë kultivuesin. Kubat e leshit të gurit Cultiwool ofrohen në një tabaka të lehtë për t'u përdorur. Kubet kanë një raport efektiv ajër-ujë dhe një homogjenitet të besueshëm me forcë të madhe dhe stabilitet dimensionale dhe kontrollueshmëri të shkëlqyer. Kjo media është inerte dhe pa patogjene.

Përmasat

  • Të vogla (150 priza për tabaka) - 25 mm x 25 mm x 40 mm
  • I madh (77 priza për tabaka) - 35 mm x 35 mm x 40 mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi