Kube transplantimi të leshit të gurit Cultiwool


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.39

Përshkrim

Kubikët Cultiwool Rockwool janë media rritjeje me performancë të lartë dhe të besueshme, të krijuara për të ofruar rritje të shkëlqyer gjatë përhapjes. Kubi i rritjes e mban mirë formën e tij. Gjatë fazës së shumimit, kubet e rritjes ofrojnë ngopje dhe ri-ngopje të shkëlqyeshme për zhvillim të fortë të të korrave. Kubat e rritjes Rockwool kanë një efekt pozitiv në freskimin e EC dhe ofrojnë shpërndarje më të mirë EC. Cultiwool ka projektuar një substrat premium për të siguruar rritje të fortë të të korrave dhe rritje të rendimenteve.

Informacion i pergjithshem

  • Kubi i rritjes Cultiwool Rockwool është bërë për fazën e përhapjes;
  • Media rritëse siguron ngopje dhe ri-ngopje të shkëlqyer;
  • Substrati ka një efekt pozitiv në nivelet e EC;
  • Nënshtresa ofron një raport të shkëlqyer ajër-ujë për rritje të pasur të rrënjëve.

Përfitimet

  • Është një produkt me performancë të lartë;
  • Është i besueshëm, i qëndrueshëm dhe rezistent;
  • Nënshtresa është bërë sipas standardeve më strikte të cilësisë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi