CX Horticulture Tanlin 20ml


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.50

Përshkrim

Çfarë është ajo
CX Horticulture Tanlin është një kontroll biologjik për mushkonjat e kërpudhave. Është një kristal mikroskopik i cili, kur hahet nga krimbat Sciarid Fly, fryhet në zorrën e tij, shpon murin e zorrëve dhe vret krimba. Edhe pse përdorni Tanlin, mund të shihni përsëri një mushkëri të rastësishme të kërpudhave, mos u shqetësoni. Tanlin do të funksionojë. Mos harroni se krimbat duhet së pari të hanë Tanlin që ai të jetë efektiv.

Mizat e rritura mund të hyjnë ende në zonën tuaj të rritjes nga burime të tjera. Në fakt, mushkonjat e kërpudhave janë bërë një problem serioz në çerdhe dhe zona të brendshme të rritjes në të gjithë botën. Prandaj, ato janë të shumta kudo ku është mjaftueshëm ngrohtë dhe kudo që ka lagështi dhe ushqim. Këto janë shumë vende që do të mbështesin një popullatë mushkonjash të kërpudhave dhe do të ofrojnë një burim infektimi për zonën tuaj të rritjes. Ne gjithashtu rekomandojmë ta mbani zonën tuaj të rritjes të thatë dhe pa gjethe të ngordhura, copa dheu, etj.

Si të përdorni
Tanlin është efektiv në të gjitha llojet e sistemeve duke përfshirë përzierjen hidroponike, tokësore dhe coco-s me 1 pikë për 2 litra ujë.
Sistemet e riqarkullimit shtohen në rezervuarin e lëndëve ushqyese me 1 ml ose 40 pika për 100 litra.

  • Vret larvat e mushkonjave të kërpudhave
  • Shumë i koncentruar
  • Mund të përdoret në të gjitha sistemet hidro dhe media
  • Duhet të përdoret së bashku me kurthin ngjitës të mizave
  • Mund të përdoret si parandalues ​​ose kurë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi