Kompleti i plotë i ventilatorit dhe filtrit të dyfishtë me shpejtësi cikloni


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£109.00

Përshkrim

Kompletet e nxjerrjes së konfiguruar paraprakisht me ciklon janë një zgjedhje ideale kur përdorni një tendë. Të gjitha komplet përfshijnë:

  • Ventilator nxjerrës
  • Filtri i karbonit
  • Kanale alumini 5 m
  • 3 x kapëse kanalesh

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi