Shtresë reflektuese Diamond Lightite®


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.25

Përshkrim

logoja e dritës së diamantit

Lightite është një varg i çarçafë kopshtarie dhe petë projektuar dhe prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. Fletët dhe fletët reflektuese profesionale reflektojnë si dritën ashtu edhe termin e nxehtësisë, për të ndihmuar me humbjen e kontrolluar të nxehtësisë. Rritja e rendimentit, reflektimi termik, stimulon rritjen e fuqishme, ndihmon në ndalimin e rritjes së mykut dhe algave. Jini të vetëdijshëm për imitimet e lira, kërkoni logon Lightite® në produktet tona Lightite® për dëshmi të sigurisë dhe cilësisë.

REZILUES DHE I BESUESHEM
Duke përdorur Diamond Lightite petë difuzioni për të shpërndarë furnizimin me dritë në kopshtet tuaja jep rritje më të mirë të bimëve gjatë gjithë kohës, duke reflektuar nxehtësinë termike që rezulton në rendimente më të mëdha, duke reduktuar kostot tuaja të energjisë. Fleta gjithashtu ndihmon në ndalimin e rritjes së mykut dhe algave, duke stimuluar rritjen e fuqishme.

Këto fletë të rritjes me 5 shtresa janë tepër të forta për të ndaluar grisjen dhe janë të lehta për t'u trajtuar dhe të shkëlqyera për t'u punuar. Fleta është gjithashtu e larë dhe e sigurt për t'u përdorur zgjidhje zbardhuese 5%.

Diamond Lightite ka një të ngritur model diamanti i shpërndarë për të përhapur dritën në mënyrë më të barabartë mbi mbulesën e uzinës duke lejuar që drita të vendoset më afër bimëve tuaja dhe gjithashtu siguron reflektim maksimal të lumenëve të dritës duke ulur ndjeshëm kostot e energjisë. Një material me pesë shtresa siguron që 100% Lightite® krijon një ndërprerje e vërtetë, ndalimi i ikjes së energjisë së dritës dhe nxehtësisë. Me një membranë të veshur me PET për të rritur në mënyrë dramatike forcën dhe zvogëloni efektin rrudhës.

KUJDES: Lightite® & Eco Foils, përmbajnë shtresa alumini të pastër, të cilat për këtë arsye do të bllokojnë ose pengojnë në mënyrë të veçantë sinjalet e telefonit celular, radios dhe pa tel me brez të gjerë, nga zonat ose objektet që mbulohen/mbulohen me këto produkte.

Shpërndani furnizimin me dritë të kopshtit tuaj
Tepër e fortë për të ndaluar grisjen
E larë dhe e sigurt për t'u përdorur. Ushqim i sigurt.
Rrit rendimentin dhe reflektimin termik
Ndihmon në ndalimin e rritjes së mykut dhe algave

E disponueshme në 1.25 m Gjerësia dhe 5m, 10m, 30m dhe 100m Gjatësi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi