SERIA DIGJITALE TERMOMETER MIN MAX TË BRENDSHME/JASHTË


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Kthejeni kontrollin e temperaturës dhe lagështisë së dhomës tuaj të rritjes në një fllad me një nga matësat tanë të temperaturës dhe lagështisë. Është i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur me një ekran të madh LCD me shumë funksione. 

Ky monitor ka sondë kabllore shtesë për matjen e temperaturave brenda dhe jashtë dhomës ose nga dy pika të ndryshme në të njëjtën dhomë. Gjithashtu ideale për tendat që të kenë ekranin jashtë çadrës me sondën brenda që ju lejon të shihni temperaturën brenda tendës tuaj pa pasur nevojë të hapeni.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi