SERIA DIGJITALE TERMOMETER & HIGROMETER MIN MAX


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.95

Përshkrim

Kthejeni kontrollin e temperaturës dhe lagështisë së dhomës tuaj të rritjes në një fllad me një nga matësat tanë të temperaturës dhe lagështisë. Është i lehtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur me një ekran të madh LCD me shumë funksione. 

Mban gjurmët e niveleve minimale dhe maksimale të temperaturës dhe lagështisë brenda dhomës tuaj të rritjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi