DimLux Expert Series 630w llambë të dyfishtë 3k me spektër të plotë (pajisje ndriçimi i plotë)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£669.00

Përshkrim

Llamba e dyfishtë 3k me spektër të plotë të serisë DimLux Expert 630w

DimLux Expert Series 630W Dual Full Spectrum është një pajisje e plotë me spektër të dyfishtë 630W duke përfshirë reflektorin Alpha 98 dhe dy llamba DimLux 315W CDM 3000 K.

Refletori Alfa Optika 98

Reflektori Alpha Optics 98 është projektuar sipas parimit SBCS (Single Bounce Clear Sight) dhe është prodhuar me pasqyra Miro Silver. Në këtë mënyrë arrihet efikasiteti maksimal i mundshëm (98%) i të gjithë reflektorëve ekzistues të hortikulturës.

Pajisje të serisë DimLux Expert dhe çakëll Xtreme

 • Fuqia maksimale e daljes (shkëlqimi) nga mbingarkesa (ngritja) dhe 400 V
 • Gama maksimale e dobësimit të të gjithë ballasteve dixhitale
 • Funksioni Soft-Start, Soft-Dim, Soft-Off
 • Zbutje manuale në 8 pozicione, duke përfshirë mbylljen
 • Zbutje e qetë me MaxiController
 • Më shumë LED diagnostikues
 • Funksioni EOL (paralajmërim kur llambat duhet të ndërrohen)

Pajisje e plotë me çakëll Xtreme 630 W, llamba CDM DimLux me spektër të plotë 2x315 W dhe reflektor Alpha Optics 98

 • E disponueshme me NanoTubes
 • Nivelet e zbehjes: Soft-Off, 330W, 410W, 490W, 560W, 630W, 690W, 760W
 • Konsumi i energjisë në 630W= 662W, 2.7A në 230V
 • Konsumi i energjisë në boost 760W= 799W, 3.5A në 230V
 • Sistemi PPF në 760W= 1,411umol/s
 • Sipërfaqja e ndriçimit: në 630W= min 0,84m² (9,04ft²), maksimumi 2m² (21,52ft²) – në 760W= min 1m² (10,76ft²), max. 2,4 m² (25,83 ft²)
 • Lidhje ø50mm (2”) për nxjerrje aktive
 • Përmasat 675x275x130mm (26,5”x10,8”x5,1”)
 • Pesha 6.3 kg (13.88 lbs)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi