DimLux Expert Series MKII 1000W (pajisje ndriçimi i plotë)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£500.00

Përshkrim

DimLux Expert Series 1000W MKII (pajisje ndriçimi i plotë)

Përmirësimi MKII është një pajisje ndriçimi më efikas, funksional dhe inteligjent. Elektronika prodhon më pak nxehtësi me humbje, kutia e çakëllit është deri në 30% më e shkurtër. Kështu, Dimlux Expert 1000W MKII ka të njëjtën gjatësi si Dimlux Expert 600W.

  • Drejtues i pakrahasueshëm dhe shumë efikas i çakëllit: 97% efikas, 30% më pak humbje, 30% më kompakt dhe më i lehtë se ish Seria Dimlux Expert.
  • E pajisur si standard me reflektorin Ultra Optics Hybrid 98. Ky reflektor ka efikasitetin më të lartë të reflektorit në treg me 98% efikasitet total, i arritur përmes Miro 98 (99,99 argjend) dhe parimit SBCS (Single Bounce Clear Sight).
  • Lehtësisht i zëvendësueshëm me reflektorin Ultra Optics Wide 98 ose Ultra Optics Deep 98. Të dy reflektorët kanë një efikasitet 98% ashtu si Ultra Optics Hybrid 98. Së shpejti në dispozicion!
  • Një buton i vetëm shtypës për vendosjen e fuqisë dalëse (në rritje prej 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1100 dhe 1200 W).
  • Shfaqja e statusit me 4 karaktere me tekst në lëvizje. Kodet e statusit dhe të gabimit shfaqen plotësisht në këtë ekran. Kodet e statusit dhe të gabimit tani shfaqen plotësisht dhe jo me një numër të fshehtë.
  • Dimlux Expert MKII është i pajisur me një portë shtesë të ndërlidhjes (Smartport) që mund të përdoret në mënyrë universale. Me të mund të lidhet një çakëll tjetër, por edhe për shembull një kamerë e temperaturës së bimës ose një sensor lagështie.
  • Dizajni me çakëll të mbyllur, për mbrojtje më të mirë të elektronikës.
  • I kontrollueshëm me Maxi Controller aktual dhe i gatshëm për platformën e ardhshme të kontrolluesit dixhital.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi