Llamba DimLux Expert Series MKII 600W/750W 400V EL UHF DXO (pajisje me ndriçim të plotë)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£350.00

Përshkrim

Seria DimLux Expert MKII 600W 400V EL UHF (pajisje me ndriçim të plotë)

Pajisja e re 600/750 W MKII ka një rritje të shtuar prej 750 W, më e larta në treg. Ka tejkaluar çdo pajisje 600W dhe madje edhe çdo pajisje 750W (DE) në treg për sa i përket prodhimit, efikasitetit dhe mirëmbajtjes së PAR.

Për të përdorur në mënyrë optimale rritjen e shtuar, është instaluar një llambë DXO Dimlux Xtreme Output 600/750W 400V EL e sapo zhvilluar, e cila ka veti superiore. Llambat normale 600W degradohen me shpejtësi mbi 720W në mirëmbajtjen e PAR. Super jetëgjatë – qëndron 95% efikas pas 10000 orësh funksionimi.

ZGJEDHJA E PARË PËR HORTIKULTURALISTË PROFESIONALE E BËRË FOR BOOST!

Llamba e re e zhvilluar DXO 600/750W 400V EL është llamba EL 400V me performancën më të mirë në dispozicion. Është e vetmja llambë e krijuar posaçërisht për zbehje DHE rritja që rezulton në performancën më të lartë në rritje pa privimin e RAP. Është në shënjestër për hortikulturalistët profesionistë në industrinë komerciale të rritjes së ushqimit, e cila është kryesisht për shkak të aftësisë së saj për të grumbulluar peshë gjatë fazës së lulëzimit. Prodhimi jashtëzakonisht i lartë i PAR dhe mirëmbajtja e lartë PAR ofrojnë dritën më të mirë të rritjes në klasë dhe vendosin një standard të ri për llambat EL 600W 400V. Super jetëgjatë – qëndron 95% efikas pas 10.000 orësh funksionimi!

SI FUNKSIONON LAMPAT DXO DIMLUX XTREME 600/750W 400V EL:

Llamba EL DXO 600/750W 400V është një llambë me një spektër të vetëm me fuqinë më të madhe të dritës që mund të përdoret nga bimët prej pothuajse çdo llambë 600 Watt në treg. Llamba prodhon dritë kryesisht në pjesën portokalli/të kuqe të spektrit për lulëzim të rëndë, megjithatë, ajo prodhon pak dritë në pjesën blu të spektrit duke e bërë atë të përshtatshme për vegjetacion. Është projektuar posaçërisht për të shfrytëzuar maksimalisht sistemin tuaj elektronik HPS (400 Volt / 600 Watt) me fuqi, ku do të prodhojë më shumë fotone drite të përdorshme nga bimët, me një spektër më të mirë, se çdo llambë tjetër 600 Watt e disponueshme.

Specifikimet teknike

DIMLUX EXPERT 600/750W EL UHF MKII

 • Prodhimi i dritës PAR (PPF 400-700 nm) 1506 μmol/s @750 W
 • Prodhimi i dritës PAR Total (PPF 350-800nm) 1657μmol/s @750W
 • Efikasiteti i sistemit të fotonit PAR (PPE 400-700nm) 1,94μmol/J @700-750W
 • Efikasiteti i sistemit të fotonit PAR Total (PPE 350-800nm) 2,13μmol/J @700-750W
 • Pajisur me llambën EL Dimlux Xtreme 600/750W 400V
 • Tensioni 230V ±10V
 • Konsumi i energjisë @600W 616W 2.7A në 230V
 • Konsumi i energjisë @boost750W 770W, 3.4A në 230V
 • Sipërfaqja e ndriçimit @600W min. 0,78m2 (8,39ft2), maksimumi. 2m2 (21,52ft2)
 • Sipërfaqja ndriçuese @750W min. 0,95m2 (10,22ft2), maksimumi 2,4m2 (25,83ft2)
 • Frekuenca e hyrjes 50/60Hz
 • Faktori i fuqisë 0.99
 • Frekuenca ultra e lartë (UHF) Po
 • Kontrollues Maxi Controller
 • Dimensionet 550x275x130mm (21,6”x10,8”x5,1”)
 • Pesha 5.1 kg (11.24 lbs)

TIPARET

 • Drejtues i pashembullt dhe shumë efikas i çakëllit: 97% efikas, 30% më pak humbje se seritë e vjetra Dimlux Expert dhe për këtë arsye edhe më i lehtë.
 • E pajisur si standard me reflektorin Ultra Optics Hybrid 98. Ky reflektor ka efikasitetin më të lartë të reflektorit në treg me një efikasitet të përgjithshëm prej 98%, të arritur nga Miro 98 (99,99 argjend) dhe parimi SBCS (Single Bounce Clear Sight).
 • Lehtë për t'u zëvendësuar me reflektorin Ultra Optics Wide 98 ose Ultra Optics Deep 98. Të dy reflektorët kanë një efikasitet prej 98%, ashtu si Ultra Optics Hybrid 98.
 • Buton i vetëm i shtypjes për vendosjen e fuqisë së daljes.
 • Shfaqja e statusit me 4 karaktere me tekst në lëvizje. Kodet e statusit dhe të gabimit shfaqen plotësisht në këtë ekran.
 • Dizajn i mbyllur i çakëllit, për mbrojtje më të mirë të elektronikës.
 • E kontrollueshme me kontrolluesin aktual Maxi dhe gati për platformën e ardhshme të kontrolluesit dixhital

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi